Maler, der både kan hjælpe ind- og udvendigt​

Hvad enten du mangler en maler, der kan hjælpe dig ind- eller udvendigt, står vi hos A&K Byggeri ApS klar til at hjælpe dig. Vi hjælper alle kundetyper – både privat og erhverv – i og omkring Herning, Ikast og Silkeborg med den form for malerarbejde, der ønskes.

​Vi er en maler med stor erfaring på området, som vi baserer vores arbejde på. Derfor kan du altid forvente et godt resultat af høj kvalitet, når du samarbejder med os. Vi sætter altid kundens ønsker i første række og gør vores bedste for at realisere dine drømme.

​Hvad koster en maler?

Vi er en billig maler, der altid giver vores kunder en god pris, uanset hvad opgaven lyder på. Vi går aldrig ned på grundighed og effektivitet, selvom vores priser er attraktive. Som malerfirma kan vi klare enhver opgave – både simple og komplicerede – så du må ikke tøve med at kontakte os.

​Der findes mange forskellige muligheder inden for maling, hvorfor det kan være svært at finde den rette løsning. Vi deler gerne ud af vores ekspertise og erfaring som malermester og rådgiver vores kunder mod det rette farvevalg efter dine ønsker. Med vores inspirationsmodel kan du se, hvordan forskellige farver kan skabe harmoni samt få inspiration til dit næste valg af farve.

​Ring for at aftale nærmere

Ligegyldigt om du mangler en maler uden- eller indendørs, står vi til rådighed med brede kompetencer. Vi efterlader altid smukke resultater af høj kvalitet, der kan holde i mange år.

​Ring til os på telefon 20 44 18 26. Du kan også sende en mail til: ak.byggeri@gmail.com eller udfylde formularen lige her på siden, så udarbejder vi et godt tilbud til dig.​

Kontakt os

Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.


Over 100 likes på​ Facebook

Gå til Facebook

Firmainfo

  • A&K Byggeri ApS
  • Skomagerbakken 4, 7400 Herning
  • CVR: 38608479

Kontaktinfo