Murer med brede kompetencer til privat og erhverv​

Er du i gang med et byggeprojekt, hvor du mangler en kompetent murer, der kan løse enhver opgave? Så er det os, du skal have fat i. Hos A&K Byggeri ApS får du en murermester, der kan være behjælpelig på mange forskellige områder. Vi befinder os ofte i Herning, Ikast og Silkeborg, men kommer gerne uden for disse områder også.

​Vi har stor erfaring inden for murerfaget, hvorfor vi kan udføre mange forskellige former for murerarbejde. Vi sørger desuden for at holde os godt informeret om nyheder i branchen, så vores kompetencer kan blive udvidet endnu mere.

​Hvad koster en murer?

Som murer giver vi altid vores kunder en billig pris uanset, hvilken type opgave vi skal løse. For os er der ingen opgave, der hverken er for simpel eller for kompliceret – vi kan hjælpe med det hele. Hvad enten du mangler hjælp til tilbygning, ombygning, nyt badeværelse eller en anden renoveringsopgave, mestrer vi det til fulde.

​Vi tager altid vores kunders ønsker alvorligt, hvorfor vi løser enhver opgave med stor entusiasme. Vi ved, hvor stort og uoverskueligt et projekt det kan være at bygge, og derfor tager vi gerne hele opgaven på vores skuldre, så du blot skal nyde at se din drøm blive realiseret.

​Kontakt os for nærmere information

Mangler du et kompetent murerfirma, der kan gøre dine drømme til virkelighed, kan du kontakte os med det samme. Vi skaber altid resultater af høj kvalitet, men til lave priser.

​Ønsker du at modtage et tilbud fra os, så ring på telefon: 20 44 18 26. Du kan også skrive en mail til: ak.byggeri@gmail.com eller udfylde formularen lige her på siden.

Kontakt os

Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.


Over 100 likes på​ Facebook

Gå til Facebook

Firmainfo

  • A&K Byggeri ApS
  • Skomagerbakken 4, 7400 Herning
  • CVR: 38608479

Kontaktinfo