Tagrenovering udført af professionelt og alsidigt firma

Hos A&K Byggeri ApS tilbyder vi diverse former for tagrenovering til alle slags kunder, både privat, offentlig og erhverv. Vi er et billigt byggefirma, der altid leverer resultater af høj kvalitet. Vi holder til i og omkring Herning, Ikast og Silkeborg, men kører gerne ud til kunder uden for disse områder også.

​Vi har stor erfaring med renovering af tag og kan derfor løse mange forskellige opgaver. Vi er derfor både kompetente og alsidige og kan realisere enhver drøm. Hvad enten du ønsker nyt tag, en tagterrasse eller pudsning af en gavl, står vi til rådighed.

​Hvad koster en tagrenovering?

Hos os finder du altid konkurrencedygtige priser uanset, hvilken type opgave vi skal løse. Den eksakte pris varierer alt efter opgavens omfang. Dog er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille for os. Vi tilbyder mange forskellige løsninger og garanterer et godt og holdbart resultat.

​Vores firma vægter ærlighed højt, og derfor kan du altid regne med, at vi overholder vores aftaler. Dette gælder både i forhold til pris, betingelser og leveringstider. Du kan derfor trygt vælge os til at hjælpe med tagrenovering hos dig

​Kontakt os og få et godt tilbud

Ønsker du at pifte dit hjem op med en tagrenovering, kan du med fordel kontakte os. Vi skaber altid resultater af høj kvalitet, selvom prisen er billig.

​Vil du have et godt tilbud, så kontakt os på telefon 20 44 18 26. Du kan også sende en mail til: ak.byggeri@gmail.com eller udfylde formularen lige her på siden.​

Kontakt os

Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.


Over 100 likes på​ Facebook

Gå til Facebook

Firmainfo

  • A&K Byggeri ApS
  • Skomagerbakken 4, 7400 Herning
  • CVR: 38608479

Kontaktinfo