Tømrer, der kan hjælpe med alt omkring tækning

Mangler du en tømrer til hjælp i forbindelse med tækning? Så står A&K Byggeri ApS klar til at hjælpe dig. Som tømrer kan vi udføre forskellige former for tømrerarbejde. Vi befinder os mest i områderne omkring Herning, Ikast og Silkeborg, men kører gerne ud til alle kunder, både privat og erhverv uden for disse områder også.

​Hvad enten det er lægter, der skal skiftes, nye kviste, der skal monteres eller noget helt andet, står vores tømrer klar til at hjælpe dig. Vi hjælper med både stort og småt, og derfor må du aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for en kompetent tømrermester.

​Hvad koster en tømrer?

Vi er en tømrer, der altid giver vores kunder attraktive priser og gode tilbud. Dette gælder uanset, hvilken form for opgave vi skal løse for dig. Den konkrete pris afhænger naturligvis af opgavens omfang. Vi sørger desuden altid for at efterlade et godt resultat af høj kvalitet.

​Ærlighed er en vigtig del af vores koncept, og derfor kan du altid regne med os under hele processen. Vi bestræber os altid på at overholde alle aftalte priser, betingelser og leveringstider. Du kan derfor trygt vælge os som din næste tømrer.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du er på udkig efter en kompetent og billig tømrer, bør du ringe til os med det samme. Vi er altid klar til at løse din opgave for dig og efterlader altid et godt resultat.

​Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon 20 44 18 26. Du kan også skrive en mail til: ak.byggeri@gmail.com eller udfylde formularen lige her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Kontakt os

Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.


Over 100 likes på​ Facebook

Gå til Facebook

Firmainfo

  • A&K Byggeri ApS
  • Skomagerbakken 4, 7400 Herning
  • CVR: 38608479

Kontaktinfo